Новите предполагаеми случаи на COVID-19 в Северна Корея остават под 500

...
Новите предполагаеми случаи на COVID-19 в Северна Корея остават под 500
Коментари Харесай

КНДР с под 500 заразени с треска за пореден ден

Новите хипотетични случаи на COVID-19 в Северна Корея остават под 500 за втори следващ ден, заяви " Йонхап ".

Повече от 430 души са посочили признаци на треска за интервал от 24 часа до 18 часа в събота, съгласно данни от държавния щаб за предварителна защита на епидемиите при изключителни обстановки.

Той не даде информация дали са докладвани нови смъртни случаи.

Общият брой на случаите на тресчица от края на април доближи над 4,77 милиона, от които 99,98 % са се възстановили, а минимум 870 други се лекуват.

Дневният брой на треската в Севера е в низходяща наклонност, откакто доближи връх от над 392 920 на 15 май, три дни откакто разгласи огнище на ковид.

Здравните управляващи ускоряват съдействието сред противоепидемичните браншове и звена, с цел да предотвратят разпространяването на нови разновидности на COVID-19 в нацията.

Изследователски екипи проучват противоепидемичната обстановка, както и хода на болестта и тежестта на случаите на тресчица, " тъй че да разрешат техническите проблеми, зараждащи при деликатното проучване на навлизането на нови подварианти на COVID-19 от научна позиция и попречване на разпространяването им ", се споделя в публикация на британски език.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР